Coasteering - Lofoten Aktiv AS

Coasteering

Lofotens nye eventyraktivitet som bare må prøves er Coasteering. Med Lofoten Aktiv blir du med på et av de beste stedene for denne spennende aktiviteten; Coasteering! Du får låne våtdrakt, hjelm og flytevest hos oss og blir med på dette eventyret.  Deler av Lofotens kystlinje er perfekt Coasteering og generelle actionfylte eventyr, med kilometer på kilometer med fantastisk, naturlig, uberørt kyst, skjulte bukter og strender. Øya vår er et mekka for Coasteering og eventyrsøkere! I løpet av turen skal du ikke bare få føle på adrenalin og spenning, men også lære litt om livet i havet rundt oss.

Vi utvikler kontinuerlig våre egne unike Coasteering-ruter, hvor du vil nyte stillheten, stillheten og den vakre naturen og kysten. Gjennom vår kontinuerlige utvikling av turene, vil du bli guidet langs det som uten tvil er noen av de beste Coasteering-arenaene i Norge. Lofoten Aktiv har noen av landsdelens mest erfarne lokale guider!

Forholdet mellom klient og guide er ikke mer enn 1:8, kombinert med en personlig tilnærming, vil maksimere opplevelsen din. Få adrenalinet til å pumpe på turen og vi organiser et morsomt gruppeeventyr for en skole- eller ungdomsgruppe, eller ta med en bedriftsgruppe på en skreddersydd teamutviklingstur.

Hva du må ha med: Ullundertøy er fint å ha under drakten for bedre varme og komfort. På kalde dager, ta gjerne med en tynn ull lue og en buff. Husk også tørt undertøy til etter turen. En liten handduk er kjekt å ha med. Det er viktig å ta med deg et par sko/joggesko som tåler vann og en shorts som ikke er tettsittende. Shortsen er til å hindre at du skader våtdrakten når du sitt/aker på steiner.

Personer under 17 år må være sammen med en foresatt.

Kurs eller guidet tur?

Er dere en gruppe eller vennegjeng på 4 personer eller mer kan vi arrangere et havkajakk kurs eller guidet tur for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

The Lofoten islands

Image

Kursholdere

Alle våre kursholdere er godkjente av Norges padlerforbund som aktivitetsledere, turledere eller veiledere.

Alle våre kursholdere har lang erfaring.

Lofoten Aktiv har forsikring som dekker alle kurs og aktiviteter

okoturisme
logo lofoten aktiv
Kontaktinformasjon

Lofoten Aktiv AS, Postboks 136, 8309 Kabelvåg

Telefon: +47 76 07 30 00 - Mobil: +47 99 23 11 00

Epost: post@lofoten-aktiv.no