Clean up paddling

Lofoten Clean Up Paddling - 2 dagers tur

Å padle i havkajakk er en fantastisk måte å oppleve Lofoten og dets unike flora og fauna på.

Lofoten Aktiv tilbyr trygge turer med guide der vi padler rundt i vår vakre natur.

Varighet: 2 dager
Krav: Ingen krav, men det er en fordel å ha vært på overnattingstur i telt før.
Gradering:
Oppmøte: Kl.10:00, Svolvær turistinfo

Pris: NOK 4200,-

2-dagers tur

Lofoten Aktiv sin 2-dagers Clean Up Paddling tur er den perfekte kajakkturen for de som ønsker å utvide sin padle-horisont, egeninnsikt som padler samt ønsker å gjøre noe fint for naturen.

Alle turene blir tilpasset deltakerne slik at det er viktig at du i påmeldingen sier hva som er dine mål med turen. På denne måten kan Lofoten Aktiv AS tilby dere den beste turen.

Dette er turen for alle som vil oppleve Lofotens storhet og mangfold, oppleve og lære om den arktiske flora og fauna. I tillegg vil vi rydde en øy for marint avfall på en skånsom måte..

Turen varer fra kl. 10 på første dagen til ca. kl. 16 på andre dagen fra vi henter dere på turistinformasjonen i Svolvær til vi er tilbake på land og har kjørt veien tilbake til Svolvær.

Ved behov har Lofoten Aktiv alt av telt og sove utstyr til utleie.

Image

Prøv Clean Up Paddling - 2 dagers tur

Det er en fin måte å lære mer om naturen og naturvern på. Vi vil formidle historier om den arktiske flora og fauna samt kulturhistorie fra områdene vi ferdes i.

Fordi naturvern er innebygd i ALT vi gjør er dette en strålende mulighet til å bruke naturvern som basis for å lære mere om Lofotens vakre mangfold.

Generell Info:

På alle Lofoten Aktiv sine kajakkturer er det en guide/instruktør pr 6. deltager (med visse unntak om gruppens sammensetning/kunnskap tillater det).På grunn av landskapet vi ferdes i er en natur som ikke tåler stor belastning, har vi ikke større grupper enn 10 deltakere.

Vi bruker solide hansker og kloke metoder for transport av avfallet, slik at dette er en ytterst renslig og fin opplevelse. Dette er en fin måte å lære mere om naturens små detaljer og nyte plassene i eget tempo. Vi bruker ryddingen som metode til å formidle kulturhistorie og naturkunnskap. Vi vil bruke ca. 1 time hver dag på dette. Resten av dagen går med å nyte naturen, oppdage fine plasser og finne leirplass for natta.

På grunn av landskapet vi ferdes i er en natur som ikke tåler stor belastning, har vi ikke større grupper enn 10 deltakere.

Deltakerne har selv ansvar for å ha med og organisere egen mat, eventuelt telt, sovepose og utstyr som kreves for turens lengde.

Lofoten Aktiv sender ut en liste med oversikt over normale behov for klær, mat og utstyr til alle påmeldte. Før vi drar pakker vi om/organisere/fordeler mat, for å minske søppelmengden vi må dra med oss hjem etter tur.

Inkludert i prisen

  • 1 havkajakk med åre, vest, spruttrekk og svamp
  • Padlejakke og åre votter
  • 1 guide per 6-7 deltagere
  • Transfer fra Svolvær til start stedet og retur til Svolvær etter kajakkturen.

Ikke inkludert i prisen

  • Reisen til og fra Svolvær før og etter kajakkturen.
  • Mat og drikke på turen.
  • Camping og personlig utstyr.
  • Alt som ikke står spesifisert i teksten.

Et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter er at du må ha en gyldig reise forsikring som dekker alle aktiviteter som Lofoten Aktiv AS tilbyr. Denne forsikringen må du tegne før du begynner på turen til Lofoten.

Kurs eller guidet tur?

Er dere en gruppe eller vennegjeng på 4 personer eller mer kan vi arrangere et havkajakk kurs eller guidet tur for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

The Lofoten islands

Image

Kursholdere

Alle våre kursholdere er godkjente av Norges padlerforbund som aktivitetsledere, turledere eller veiledere.

Alle våre kursholdere har lang erfaring.

Lofoten Aktiv har forsikring som dekker alle kurs og aktiviteter

okoturisme
logo lofoten aktiv
Kontaktinformasjon

Lofoten Aktiv AS, Postboks 136, 8309 Kabelvåg

Telefon: +47 76 07 30 00 - Mobil: +47 99 23 11 00

Epost: post@lofoten-aktiv.no