Kajakktur - 3 dagers tur rundt omkring i Lofoten

Kajakktur - 3 dager

Å padle i havkajakk er en fantastisk måte å oppleve øylandskapet Lofoten og dets unike flora og fauna på.

Lofoten Aktiv tilbyr trygge turer med guide der vi padler stille rundt i vår vakre natur. Ved behov gir guidene deg grunnleggende tips om padleteknikk.

Vår formidling har fokus på kultur og naturhistorie fra området vi ferdes i, og naturvern er innebygd i ALT vi gjør. Bli med Lofoten Aktiv på tur og opplev vårt ville og vakre Lofoten fra havkajakken.

3 dagers turen

Lofoten Aktiv sin 3-dagers tur en den perfekte kajakkturen for de som har begynt å padle og så ønsker å utvide sin padle-horisont og sin egeninnsikt. Alle turene blir tilpasset deltagerne slik at det er viktig at du i påmeldingen sier hva som er dine mål med turen. På denne måten kan Lofoten Aktiv AS tilby den den beste turen. 

Dette er turen for alle som vil prøve padling på "orntlig". Se om padling er noe for deg eller prøve ut om du vil legge ut på lengre turer sammen med venner eller Lofoten Aktiv AS.

På 3-dagers turen er det oppdagelse av nytt landskap og ferdigheter prioritert. Guiden vil, om du ønsker det; tipse deg om padleteknikk, pakking av kajakk og bruk av kajakk som fremkomstmiddel i vår vakre natur. Det er mange familier som har begynt sin "karrière" i friluft sammen med oss. Været er en viktig faktor i planleggingen og, om du vil, kan du være sammen med guiden for å få vite hvordan hun/han vurderer og velger en trygg ruten for dagen eller de neste dagene.

Guiden tar deg med til fjorder og øyer med strender og klipper der du gå i land for en snack pause eller overnatte.

Generell Info:

På alle Lofoten Aktiv sine kajakkturer er det en guide/instruktør pr 6. deltager (med visse unntak om gruppens sammensetning/kunnskap tilater det).

På grunn av landskapet vi ferdes i og en natur som ikke tåler stor belastning, har vi ikke større grupper en 10 deltaker. Deltagerene har selv ansvar for å ha med og organisere egen mat, evntuelt telt, sovepose og utstyr som kreves for turens lengde.

Lofoten Aktiv sender ut en liste med oversikt over normale behov for klær, mat og utstyr til alle påmeldte. Før vi drar pakker vi om/organisere/fordeler mat, for å minske søppelmengde vi må dra med oss hjem etter tur.

Inkludert i prisen

  • 1 havkajakk med åre, vest, spruttrekk og svamp
  • Padlejakke og åre votter
  • 1 guide per 6-7 deltagere
  • Transfer fra Svolvær til start stedet og retur til Svolvær etter kajakkturen.

Ikke inkludert i prisen

  • Reisen til og fra Svolvær før og etter kajakkturen.
  • Mat og drikke på turen.
  • Camping og personlig utstyr.
  • Alt som ikke star spesifisert i teksten.

Et ufravikelig krav for å delta på våre aktiviteter er at du må ha en gyldig reise forsikring som dekker alle aktiviteter som Lofoten Aktiv AS tilbyr. Denne forsikringen må du tegne før du begynner på turen til Lofoten.

Kurs eller guidet tur?

Er dere en gruppe eller vennegjeng på 4 personer eller mer kan vi arrangere et havkajakk kurs eller guidet tur for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

The Lofoten islands

Image

Kursholdere

Alle våre kursholdere er godkjente av Norges padlerforbund som aktivitetsledere, turledere eller veiledere.

Alle våre kursholdere har lang erfaring.

Lofoten Aktiv har forsikring som dekker alle kurs og aktiviteter

okoturisme
logo lofoten aktiv
Kontaktinformasjon

Lofoten Aktiv AS, Postboks 136, 8309 Kabelvåg

Telefon: +47 76 07 30 00 - Mobil: +47 99 23 11 00

Epost: post@lofoten-aktiv.no