Tidevannspadling i lofoten

Trugeutleie

Ikke alle er født med ski på beina.

Derfor har vi truger slik at du kan komme deg ut på tur også på vinteren. Trugene er både egnet til fjellturer og turer i den lavere kuperte delen av Lofoten.

Vi har mange turforslag til deg. Det er din kondisjon, og været den dagen du skal ut, som bestemmer hvor du kan gå. Vi bruker lette TUBB truger som gir god bevegelse for foten og har gripeklør for hardt underlag. Vi har også teleskopstaver til leie, om du ønsker dette.

Til truger bruker du vanlige vintersko. Disse har du selv med, og de bør være varme og gode å gå med. Ha med deg, eller lei hos oss, en dagstursekk for å ha varm drikke, sitteunderlag og litt ekstra tøy med deg på turen. Skal du ut på kvelden, eller natta, for å se på Nordlyset bør du ha med deg liggeunderlag for riktig å nyte opplevelsen.

Om dere er flere sammen og ønsker guide med på turen, tar en guide med inntil 15 personer. Ta kontakt for ytterlige opplysninger.

Pris på leie av et par truger pr dag: NOK 395,-

Kurs eller guidet tur?

Er dere en gruppe eller vennegjeng på 4 personer eller mer kan vi arrangere et havkajakk kurs eller guidet tur for dere.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

The Lofoten islands

Image

Kursholdere

Alle våre kursholdere er godkjente av Norges padlerforbund som aktivitetsledere, turledere eller veiledere.

Alle våre kursholdere har lang erfaring.

Lofoten Aktiv har forsikring som dekker alle kurs og aktiviteter

okoturisme
logo lofoten aktiv
Kontaktinformasjon

Lofoten Aktiv AS, Postboks 136, 8309 Kabelvåg

Telefon: +47 76 07 30 00 - Mobil: +47 99 23 11 00

Epost: post@lofoten-aktiv.no